UA-1570199-4

Din Far vet vad du behöver


Faderns ögon är fästa på dig.

Matteus 6:8 "...Er Fader vet vad ni behöver, innan ni ber honom om det."
Det råder inget tvivel på att Jesus försökte få Petrus, Johannes och de andra att förstå Faderns omsorg och kärlek till dem. Gång på gång adresserar han Gud som deras Fader och försöker få dem att komma in i den intima relationen med Honom genom att ge dem bönen Fader vår samt lära dem att be/umgås i Matteus 6:6 i sin ensamhet med sin Fader.

Låt oss nu fokusera lite på Faderns enorma och intensiva omsorg om oss. Han vet vad du behöver innan du ens har bett honom om det. Du förstår hans ögon är ständigt på sina barn....Psalm 139:16"...
DINA ÖGON SÅG MIG NÄR JAG ÄNU VAR ETT OUTVECKLAT FOSTER." Redan innan dina föräldrar planerade att ha dig eller redan innan de började dejta så fanns du i Guds hjärta och han planerade dig och tänkte goda tankar om dig....Hans ögon har varit fästa vid dig från det att du var i din Mammas mage till idag.

Han för-ser dina behov.
Ett av Faderns namn är Jehova Jireh vilket betyder Herren som ser. Utifrån det brukar vi säga att han förser våra behov. Fadern har redan sett vilka behov du och jag kommer att ha och innan vi får behovet har han sett till det behovet och förberett allt. Så när vi ber behöver han inte fixa det utan vi tar emot det han redan har gjort…
DINA BEHOV ÄR REDAN FIXADE…Halleluja....Allt du behöver är redan förberett av Din himmelske Far... Tacka och ta emot. Lita på hans omsorgs mirakeler.
HAN VET VAD DU BEHÖVER INNAN DU BETT HONOM OM DET!

Jonatan Svensson
LoveRevival.com