UA-1570199-4

Jag är en Far som ingen annan far

Det var på morgonen den 20 Maj 2006 som jag väntade på Gud innan jag skulle ge mig av att predika i en katolsk skola som jag hade blivit inbjuden till. Jag minns det som igår hur jag satt där på mitt kontor i hemmet och väntade på att Fadern skulle tala till mig om vad han ville göra just denna dagen. När jag kände hur hela jag doppades på nytt i Hans kärlek och jag såg att det var många faderslösa barn på den skolan jag dit jag skulle. Det var då jag fick tilltalet som jag skulle dela med dem Han sa: “I’m a Father like no other father” Jag är en far som ingen annan far kan vara.

Jag kände verkligen hur mycket av Guds Kärlek som var investerat i denna enkla mening. Den dagen när jag delade den meningen ifrån Faderns hjärta förlöstes den ljuvliga påtagliga kärleks närvaron och många responderade på förbön efter jag kallat fram de som var faderlösa.

Det finns mycket mer att berätta kring den händelsen men jag stannar där. Jag kände att jag behövde skriva detta för att jag är övertygad om att just du behövde höra den hälsning ifrån din himmelske Far. Du kanske har varit kristen i åratal men Guds kärlek har aldrig på riktigt blivit en personlig erfarenhet i ditt liv. Du är högt älskad och favoriserad av din Pappa.

Han är inte arg på dig utan tvärt om Han vill att du skall veta att Han är din Far och att Han är inte som någon annan far kan vara. Full av villkorslös kärlek till dig hans dyrbara barn. Du är helt unik och ingen kan ta din plats i hans hjärta. Du var planerad långt innan skapelsen var till i Hans bok har han skrivit alla sina planer angående dig och alla dessa planer är fyllda av Hans kärlek, goda hoppfyllda tankar om just dig (Psaltaren 139:16-18)

Oavsett om du hade en bra eller dålig pappa här på jorden så vill din himmelske Far att du skall veta, tro och ta emot Hans kärlek till dig.

Jonatan Svensson
LoveRevival.com