UA-1570199-4

Döpt i Faderns kärlek


Året var 2002 i mitten av mars månad då jag befann mig i Texas, USA och bedrev mission bland de fattiga i staden San Antonio. Jag hade nyligen blivit utexaminerad från en bibelskola i Sverige och befann mig nu ute på äventyr med Gud. Jag hade under ett par veckor ropat till Gud att få del av mer av hans helande kraft och att få se ett utgjutande av Hans Ande.

Villkorslös Kärlek
Då en morgon, medan jag drack mitt morgon kaffe och bad lite slentrian mäsigt, då himmelen öppnades över mig och en kärleks våg fyllde hela huset där jag satt. Jag blev helt överrumplad av denna nya sensation av villkorslös kärlek som fyllde, omsvepte och som rann som vatten igenom mig. Jag fann mig själv börja bedja under tårar för människor som jag burit kritik emot.

Våg efter våg av denna påtagliga kärlek gick igenom hela mitt väsen. Det var då efter många timmar in i denna visitation av Fadern då han talade till mig och sa; Du är min älskade son i vilken jag har mitt välbehag. Det var svårt att ta emot de orden för jag visste ju att jag inte var fullkomlig och kanske inte riktigt förtjänade denna kärlek ifrån Fadern. Till saken hör att jag hela mitt kristna liv hade bara relaterat till Jesus och hade lite svårt i mitt sinne med att Fadern kallade mig Hans son. Men denna kärlek jag kände, de befriande och bekräftande orden som Han om och om igen lät pulsera igenom hela min varelse öppnade mitt hjärta till den nya tanken Han gav mig att Han älskar mig lika mycket som sin förstfödde Son Jesus.

Uppryckt i vision
Denna påtagliga visitation pågick dag och natt under tre dagar. Under dessa dagar hade jag ett möte i mitt hus och det var då jag förstod att vad jag nu upplevde var något som han ville göra i många andras människors liv. Jag brukade ha ungdoms möten i mitt hus och de flesta utav ungdomarna som kom var inte frälsta utan kom mest för att jag bjöd på varm korv och soda. Den kvällen delade jag lite ifrån bibeln då kärleks vågorna ifrån fadern blev så starka att vi alla inklusive de ofrälsta ungdomarna kom under samma visitation av Fadern kärlek.

Två av dessa ungdomar hade samtidigt samma vision där de befann sig i ett vitt rum fyllt av ljus där de mötte Fadern som omfamnade dem och gav dem personliga kärleks förklaringar. När de kom ur visionen kunde de inte tala utan bara grät och grät. En av grabbarna ifrån våran gata som var där för första gången hade precis brutit armen och hade den gipsad, han blev omedelbart helad utan att någon rört vid honom.

Mandat att dela med mig
Sedan denna visitation sände Fadern mig till många individer och sammanhang för att dela denna upplevelse av Faderns villkorslösa kärlek och många har sedan dess blivit helade emotionellt och lekamligen.

Jonatan Svensson,
LoveRevival.com